Backarna Fjällberget

SPONSRING & HJÄLP

Hjälp Fjällberget att öppna!

Den 30 november 2022 gick styrelsen ut med ett pressmeddelande att beslut tagits på att hålla Fjällberget stängt i år pga. skenande elpriser.

Tack vare medial uppmärksamhet och visat stöd från allmänheten har styrelsen nu beslutat att göra ett sista försök att öppna Fjällberget, men det kommer att behövas ekonomisk stöttning från alla håll!

Vi har nu fått ett fast elpris i 6 månader som gör att vi har kunnat ta fram en bättre kalkyl på hur mycket pengar som behövs för att Fjällberget ska kunna ha en full verksamhet igång hela säsongen 2022/2023.

Den magiska siffran är 400 000 kr vilket vi nu hoppas kunna få ihop med bidrag från stiftelser, sponsring från företag, bidrag från allmänheten. Styrelsen jobbar just nu intensivt med samtal med politiker och beslutsfattare för att få så mycket stöd som möjligt.

Förutsättningen utöver pengarna är givetvis att Kung Bore hjälper till och ger oss väder för att kunna preparera backen.

Kvar till Fjällberget kan öppna!

För varje krona vi får in tickar mätaren ner. När vi har nått målet kan vi öppna!
400000 kr

Hur kan vi hjälpa till?

PRIVATPERSON

Bidrag

Som privatperson kan du/ni hjälpa till med ett bidrag via Swish. Alla som skänker mer än 2000 kr kommer få sitt eller sin familjs namn på vår nya hedersvägg i serveringen för alltid! 

Som meddelande skriver du vad du vill att det ska stå på hedersväggen, t.ex. “Familjen Jansson”

Säsongskort
Du kan redan nu köpa ett säsongskort som kan hämtas ut innan jul, en finare julklapp kan man knappast få! Givetvis går det att få ett kvitto när man hämtar ut det då det går som friskvårdsbidrag för de som har den förmånen.

Vi meddelar i Facebookgruppen “Fjällberget” när det är dags att hämta ut säsongskorten.
 
Ungdom (8 tom 17 år) 1400 kr
Vuxen (18+) 1800 kr

Använd Swishnumret/QR-koden nedan och märk betalningen med Säsongskort Vuxen/Ungdom för- och efternamn och födelsedatum på den som ska stå på liftkortet.
Ex. “Säsongskort Ungdom Anders Andersson 060713” 

Swisha Fjällberget

FÖRETAG

Som företag kan ni bli sponsor och få egna skyltar i Fjällberget, bjuda in kunder till en sponsorsdag i backen, få säsongskort till era anställda och till och med få en egen liftstolpe!

Vi har flera olika paket och sponsringen gäller ett år. 

 

Guldsponsor Fjällberget
Silversponsor Fjällberget
Bronssponsor Fjällberget
stolpsponsor

Fjällberget är en ideell förening utan vinstsyfte som enbart drivs av frivilliga.

Jag vill hjälpa till på Fjällberget!

Vi är alltid i behov av folk som hjälper till under säsongen med allt från liften till snöhanteringen och skiduthyrningen.

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

© 2021 AllA RÄTTIGHETER RESERVERADE